201512091449656977VASY99f1201511301448882589YAvTPtLB

Om oss

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av att ge god tandvård. Det märks att vi gillar vårt arbete!

Matilda Alvin

Matilda Alvin är legitimerad tandläkare sedan 2001 och erbjuder all form av allmäntandvård. Att alltid ligga i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material har varit en ledstjärna under åren. Därför valde hon att gå vidareutbildning på bl a Dawson Academy i Florida. Läs mer om utbildningen här.

Matilda är också medlem i American Academy of Cosmetic Dentistry och den svenska systerorganisationen Swedish Academy of Cosmetic Dentistry (SACD). SACD är den organisation i Sverige som beskriver, sätter norm och upprätthåller spetskompetens inom tandvård av högsta kvalitet. Läs gärna mer. Den amerikanska versionen hittar du här.

Kerstin Kleist

Kerstin Kleist är tandhygienist med hela människan i fokus. Hon är lyhörd för era önskemål och strävar alltid efter att ni skall känna att vi överträffat era förväntningar. Läs mer om Kerstin på hennes personliga hemsida »

Anna Braxén

Det är syster Anna som har första patientkontakten. Anna är profylaxsköterska och utför en del eget patientarbete. Hon är omtyckt av barn och har också arbetat mycket med tandvårdsrädda patienter. Anna är uppskattad av både patienter och personal för sitt glada lättsamma humör. Du känner dig så välomhändertagen att du längtar till nästa besök!