201512091449656977VASY99f1201511301448882589YAvTPtLB

Behandlingar

Lasertandvård

Skonsamhet, förutsägbarhet, effektivet och älskad av patienter är begrepp som vi dagligen förknippar med laserunderstödd tandvård.

Minimalt avlägsnande av tanden, med andra ord enbart de delar av tanden som har blivit förstörda av karies tas bort.  Inga vibrationer eftersom enbart ljus och vatten vidrör det område som behandlas. Infektionsbekämpning med laser minskar användningen av antibiotika. Kirurgi med laser ger minimal blödning samt en snabbare och mer behaglig läkning.

Förmågan av att påskynda och lindra obehagen av inflammation är påtaglig vid lågenergilaser behandling.

Implantat

Anledning till att en eller flera tänder har förlorats kan vara många. År av forskning och utveckling har förbättrat, förfinat och effektiviserat implantatkirurgin som vi utför här i vår klinik.

Estetisk tandvård

Alla människor har ett vackert och unikt leende. Vi hjälper våra patienter att hitta sitt unika och vackra leende. De leenden som vi tar fram är inte bara vackra, de är också naturliga, skapade med utgångspunkt i var patients grundförutsättningar, och en stor omtanke läggs vid att göra dem funktionella. Målsättningen är att ditt leende blir lyckligt, vackert, naturligt, funktionellt och långsiktigt hållbart, i samma ögonblick.

Tandreglering

Ja, både traditionella brackets (räls) och Invisalign. Invisalign är en serie av nästan osynliga skenor som tillverkas med hjälp av 3D-teknik.

Läs mer om Invisalign (extern länk)

Bettrehabilitering

Har tänderna slitits ner, saknas det en eller flera tänder, känns bettet obekvämt och det är svårt att hitta bra läge att bita ihop i? Beroende på vilket behandlingsalternativ som vi gemensamt beslutat om så kan behandlingen ta olika lång tid. I samtliga behandlingar strävar vi efter att bevara så mycket av tanden som möjligt och att ditt bett sedan är i perfekt position för att inte äventyra resultatet på grund av felaktig belastning.

Vi planerar all din vård i samråd med dig. Du är en viktig del i vårt team. Redan i planeringsstadiet presenterar vi kostnadsförslag med förslag på alternativa behandlingar. Självklart kan vi erbjuda avbetalningsplan och finansieringshjälp.